Verlofsaldo's beheren

De mogelijkheid om verschillende verlofsaldo's in te kunnen stellen

🖥 Naar Shiftbase

Je kan naast het standaard verlofsaldo ook extra verlofsaldo's toevoegen. Nieuwe saldo's worden aan alle medewerkers toegekend. Vervolgens kan je een afwezigheidstype koppelen aan een verlofsaldo om uren te registeren.

Inhoud

Verlofsaldo overzicht

Verlofsaldo toevoegen

Verlofsaldo wijzigen

Verlofsaldo overzicht

Verlofsaldo toevoegen

Als je een nieuw verlofsaldo wilt toevoegen klik je rechts bovenin op de groene knop + Saldo toevoegen.

⚠️ Let op: Een verlofsaldo kan niet meer worden verwijderd! Deze kan enkel worden gedeactiveerd net zoals dit het geval is met de locaties en afdelingen.

Verlofsaldo wijzigen

Het wijzigen van een verlofsaldo doe je door achter een verlofsaldo op het Potloodje te klikken.

• Naam: De naam van het verlofsaldo.

• Standaard opbouw: Deze standaardwaarde voor de verlofberekening geldt voor alle medewerkers.

⚠️ Let op: Bij een wijziging van deze waarde wordt dit alleen voor nieuwe medewerkers in hun contract opgenomen. Voor bestaande medewerkers moet je dit handmatig in hun contract wijzigen.