Afwezigheidsbeleid

Beleid voor het aanvragen van afwezigheden

🖥 Naar Shiftbase

In Shiftbase is het mogelijk om een bepaalde periode te blokkeren voor het aanvragen van afwezigheid.

Inhoud

Afwezigheidsbeleid overzicht

Afwezigheidsbeleid toevoegen

Afwezigheidsbeleid wijzigen

Afwezigheidsbeleid overzicht

Afwezigheidsbeleid toevoegen

Als je een nieuw afwezigheidsbeleid wilt toevoegen klik je rechts bovenin op de groene knop + Afwezigheidsbeleid.

Afwezigheidsbeleid wijzigen

Het wijzigen van een afwezigheidsbeleid doe je door achter een afwezigheidsbeleid op het Potloodje te klikken.

• Naam: De naam van het afwezigheidsbeleid.

• Periode: De periode waarin geen of beperkt afwezigheid mag worden aangevraagd.

• Afwezigheidstype: Hier kunnen de afwezigheidstypes worden geselecteerd die gelden voor dit afwezigheidsbeleid.

• Afdelingen: Selecteer hier de afdeling(en) waarvoor dit beleid geldt.

• Max. afwezig: Maximaal aantal afwezige medewerkers per dag binnen de aangegeven periode.