Afwezigheidsbeperkingen

Beperkingen voor het aanvragen van afwezigheden

🖥 Naar Shiftbase

In Shiftbase is het mogelijk om een bepaalde periode te blokkeren voor het aanvragen van afwezigheid.

Inhoud

Afwezigheidsbeperkingen overzicht

Afwezigheidsbeperkingen toevoegen

Afwezigheidsbeperkingen wijzigen

Afwezigheidsbeperkingen overzicht

Afwezigheidsbeperkingen toevoegen

Als je een nieuwe afwezigheidsbeperkingen wilt toevoegen klik je rechts op de blauwe knop + Afwezigheidsbeperkingen.

Afwezigheidsbeperkingen wijzigen

Het wijzigen van een afwezigheidsbeperkingen doe je door achter een afwezigheidsbeperkingen op het Potloodje te klikken.

• Naam: De naam van de afwezigheidsbeperking.

• Periode: De periode waarin geen of beperkt afwezigheid mag worden aangevraagd.

• Afwezigheidstype: Hier kunnen de afwezigheidstypes worden geselecteerd die gelden voor deze afwezigheidsbeperking.

• Afdelingen: Selecteer hier de afdeling(en) waarvoor deze beperking geldt.

• Max. afwezig: Maximaal aantal afwezige medewerkers per dag binnen de aangegeven periode.