Hoe voeg ik nationale feestdagen toe?

Basic_Premium PlanOm nationale feestdagen gemakkelijk toe te voegen ga je naar de Instellingen en klik je op Medewerkers. Vervolgens ga je naar Nationale feestdagen en klik je rechtsboven op + Feestdagen importeren.

Hier selecteer je het land en jaar, om vervolgens op de knop Importeren te klikken waarna de feestdagen in het rooster zichtbaar zullen worden.

Afwezigheid van medewerkers op deze feestdagen kan via een bulkactie worden toegevoegd. Om dit te doen ga je naar het tabblad Medewerkers en vink je alle medewerkers voor wie de afwezigheid geldt aan. Vervolgens klik je op Bulkacties en kies je voor Afwezigheid toevoegen. Hier kan je voor al deze medewerkers een afwezigheid toevoegen.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving

downloads.intercomcdn.comio3167277438ece55ad7dc890e37e281f37HC+-+YouTube+Footer+NL