Feestdagen instellen

Feestdagen kunnen ingesteld worden om automatisch toeslagen te berekenen

Basic_Premium Plan

🖥 Naar Shiftbase

Feestdagen kunnen ingesteld worden om door middel van een toeslagkaart automatisch onregelmatigheidstoeslagen te berekenen.

Feestdagen handmatig toevoegen

Klik op de groene knop + Feestdag toevoegen om een nieuwe feestdag aan te maken. Vervolgens vul je de naam en datum van de feestdag in en klik je op Opslaan.

Feestdagen importeren

Om feestdagen te importeren klik je op het pijltje naast + Feestdag toevoegen, vervolgens selecteer je hier Feestdagen importeren.

⚠️ Let op: Wanneer feestdagen worden geïmporteerd is het goed om deze te controleren. Niet elke geïmporteerde feestdag heeft namelijk recht op onregelmatigheidstoeslag.