Waar kan ik mijn facturen vinden?

In dit artikel lees je waar je je facturen in je account kunt vinden

Basic_Premium Plan

Als je naar de instellingen gaat via het tandwielicoon rechtsboven, ga je naar het tabblad Abonnement in de menulijst aan de linkerkant. Hier vind je de factuur onderaan onder Factuuroverzicht.

Om de factuur te bekijken, klik je op het oog icoon aan de rechterkant naast de gewenste datum, waarna de factuur wordt gedownload. Als je een toegangscode nodig hebt, vind je die in de regel van de factuur, links van het oog icoon. Als je meer wilt weten, klik dan hier.