Factuurinstellingen

In dit artikel lees je hoe je jouw factureringsgegevens kunt wijzigen

Basic_Premium Plan

Op deze pagina zie je een overzicht van je huidige pakket waarop je geabonneerd bent, je betalingsgegevens en je factuuroverzicht. De factuurinstellingen zijn te vinden onder: Instellingen > Abonnement.

Inhoud

Abonnementen overzicht

Betaalgegevens

Factuuroverzicht

Annuleer account

Abonnementen overzicht

Bovenaan de pagina zie je hoeveel actieve medewerkers gefactureerd worden voor je abonnement, of je Add-ons gebruikt en je huidige Abonnement. Als je jouw Abonnement wilt wijzigen, klik je op de knop Wijzig.

Betaalgegevens

Vervolgens worden op deze pagina je Betalingsgegevens weergegeven. De betalingsmethode die je hebt gekozen, kan op elk moment worden gewijzigd. Betalingen kunnen worden verricht via automatische incasso of creditcard. Alle wijzigingen of factuurwijzigingen worden opgenomen in de volgende factureringscyclus.

• Bedrijfsnaam: De naam van je bedrijf
  • E-mail voor facturering: Naar dit e-mail adres worden alle facturen verstuurd
  • Voornaam: De voornaam van de financieel verantwoordelijke
  • Achternaam: De achternaam van de financieel verantwoordelijke
  • Adres: Het adres van je bedrijf
  • Plaats: De plaats waar je bedrijf gevestigd is
  • Land: Het land waar je bedrijf gevestigd is
  • BTW-nummer: Het BTW-nummer van je bedrijf
  • Gespecificeerde factuur: Kies deze optie als je een meer gedetailleerd inzicht wilt krijgen van hoeveel medewerkers er op welke afdeling actief waren aan het einde van de maand.

Factuuroverzicht

Zoals de naam al doet vermoeden, vind je hier alle vorige facturen die aan je account gekoppeld staan. Je kunt de facturen op deze pagina als PDF downloaden door op het oogsymbool helemaal rechts te klikken.

Indien er een factuur nog niet is voldaan, wordt het oogsymbool vervangen door een knop met de naam Betalen. Als je op die knop klikt, word je direct doorgestuurd en kun je de factuur betalen of de PDF aangaande de factuur downloaden.

Annuleer account

Wanneer je besluit je abonnement op te zeggen, kun je dat ook op deze pagina doen. Klik op Verwijder mijn account en vul de reden van opzegging in.

⚠️ Let op: Zodra je dit formulier hebt ingevuld en je opzegging hebt bevestigd, wordt het account onmiddellijk gesloten! Exporteer vooraf alle relevante gegevens via het tabblad Rapportages.