Toeslagen beheren

Het instellen van toeslagpercentages

🖥 Naar Shiftbase

Klik op de groene knop + Toeslag toevoegen om een nieuw toeslagpercentage aan te maken. De toeslagpercentages die je hier beheert zijn te gebruiken in de toeslagkaarten.

⚠️ Let op: 100% is het basissalaris, eventuele toeslagen zijn dus altijd hoger dan 100%.

⚠️ Let op: Als een toeslag wordt toegevoegd en je maakt gebruikt van een payroll koppeling, zorg er dan voor dat deze nieuwe toeslag ook ingesteld wordt binnen de koppeling. Anders worden de urenregistraties met de nieuwe toeslag niet weggeschreven.