Toeslagen beheren

Het instellen van toeslagpercentages

🖥 Ga naar Shiftbase

In Shiftbase is het mogelijk om toeslagen te verwerken. Dit artikel legt je precies uit hoe je dit kunt doen.

Als eerste ga je naar de Instellingen, hier selecteer je links Medewerkers vervolgens kun je op Toeslagen klikken. Om een toeslag percentage toe te voegen klik je op de blauwe + Toeslag toevoegen knop. Hier kun je het percentage invoeren.

Deze percentages toevoegen in een toeslagkaart kan gedaan worden eronder via Toeslagkaarten. Voor meer informatie over toeslagkaarten klik hier.

⚠️ Let op: 100% is het basis salaris, dus elke toeslag is altijd hoger dan 100%. Een toeslag onder de 100% resulteert dus in een lager aantal uren en uitbetaling.

⚠️ Let op: Als je gebruik maakt van een payroll koppeling zorg er dan voor dat de toeslagen gekoppeld zijn aan het juiste component in de koppeling. Neem gerust contact met ons Support team op als je hulp hierbij nodig hebt met het instellen ervan.