Snelstart: Medewerkers

De basis van Shiftbase voor medewerkers

Free_Basic_Premium Plan

Met deze korte handleiding leggen we uit hoe je snel en efficiënt aan de slag gaat met de software. Voel je vrij om de nieuwe functies die Shiftbase biedt uit te proberen en neem samen met ons een duik in eenvoudig plannen en roosteren.

Inhoud

Login

Nieuws

Rooster

Uren

Afwezigheid

Mobiele app

Login

Via je werkgever krijg je per e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan Shiftbase. Zo kan je direct je wachtwoord aanmaken en de bijbehorende app installeren. Met het e-mailadres en wachtwoord kan je vervolgens direct inloggen. Wanneer je jouw wachtwoord niet meer weet is dat hier te resetten.

Nieuws

In deze weergave kun je al het nieuws vinden dat je werkgever heeft geplaatst zodat je het kunt lezen en, als je daar recht op hebt, van commentaar kunt voorzien.

Da news

Rooster

Aan de linkerkant kun je jouw rooster voor de huidige maand bekijken. In de rechterhoek kun je de maand wijzigen die je wilt bekijken.

Schedule

Als je de mobiele app hebt geïnstalleerd, stuurt deze een pushmelding als er wijzigingen zijn aangebracht in je diensten.

Aan de rechterkant zie je een kolom voor Beschikbaarheid.

Beschikbaarheid-4

Als het vakje rood is, kun je jouw beschikbaarheid voor die week niet meer bewerken. Als het vakje groen is, kun je nog steeds je beschikbaarheid voor die week bewerken. Lees hier meer over Beschikbaarheid en hoe je deze via de Webapp kunt doorgeven.

Bovenaan je scherm vind je nog een tabblad met de naam Rooster, klik erop om bij het Rooster voor jou en je team te komen.

Rooster tabblad

Als je de rechten daartoe hebt, kun je hier het volledige schema van je team bekijken en zien wie er deze week met jou is ingepland.

Team rooster

Als je op je eigen diensten klikt, kun je de details van je dienst in deze weergave bekijken.

Uren

Onder mijn uren kan je alle geregistreerde uren inclusief de bijbehorende status inzien.

Hours

De periode kan je zelf aangeven en op deze manier kan je vlot inzicht krijgen.

Total hours

Voor meer informatie over de urenregistratie Lees verder

Afwezigheid

In het tabblad Afwezigheid kun je jouw vakantie-uren bekijken en afwezigheid aanvragen.

Hier kan je direct verlof aanvragen, al jouw huidige aanvragen bekijken en zelfs jouw huidige vakantie uren inzien. Lees verder

Mobiele app

Wij hebben ook een mobiele app waarmee je altijd en overal jouw rooster kan bekijken, vrij kunt vragen en je gewerkte uren kan inzien. Lees verder

android_dashboard-nl-1

downloads.intercomcdn.comio29446725619f3b987079e8384f11f949cYouTube