Rapportages

Gegevens uit Shiftbase analyseren

🖥 Ga naar Shiftbase

Binnen Shiftbase kan je van vrijwel alle beschikbare gegevens een rapportage draaien. Op deze manier kan je gemakkelijk inzicht krijgen in jouw data op het gebied van personeelsplanning, urenregistratie en personeelsadministratie.

Inhoud

Toegangsrechten

Rapportages draaien

Favorieten opslaan

Rapportages van koppelingen

Toegangsrechten

🖥 Ga naar Shiftbase

In de toegangsrechten kan je bepalen wie er binnen Shiftbase de rapportages mogen bekijken.

Rapportages draaien

Om een nieuwe rapportage te draaien ga je naar het tabblad Rapportages. Hier kun je linksboven een rapportage selecteren.

Wanneer je de gewenste rapportage hebt gekozen kun je vervolgens bovenin de filters invullen.

Welke filters er zijn verschillen per rapportage. Rechtsboven kun je de kolommenselectie bepalen en de rapportage aanvragen.

💡 Tip: Alle gegevens voor de verloning van medewerkers zijn terug te vinden in de rapportages Periode-overzicht en Payroll.

Favorieten opslaan

Stel dat je het Urenregistratie gedetailleerd rapport met specifieke filters en kolommen elke week gebruikt voor controle. Dit rapport met jouw filter en kolomselectie kun je opslaan als een van je favorieten. Zo kun je dit rapport gemakkelijk terugvinden en opvragen.

Eerst selecteer je de Urenregistratie gedetailleerd rapportage. Vervolgens stel je de filters en kolommen in.
Zodra je deze stappen hebt voltooid klik je op het pijl symbool op de groene Rapportage aanvragen knop. Je krijgt dan de optie om dit huidige rapport op te slaan als een van jouw favorieten.

Zodra je op Opslaan als favoriet hebt geklikt, verschijnt een venster met de mogelijkheid dit rapport een naam te geven. Vergeet niet na het benoemen van het rapport op Opslaan te klikken.

Door op het stersymbool rechts te klikken verschijnt een modal met al jouw favorieten.
Hier kun je jouw favoriete rapportages selecteren. Wanneer je op Laden klikt is het rapportage met al zijn filters en kolommen geselecteerd. Je kunt nu het Periode filter aanpassen en klik op Rapportage aanvragen om je favoriete rapportage op te vragen.

Als een van de favoriete rapportages niet meer nodig is, kun je het eenvoudig verwijderen via het prullenbak symbool.

Rapportages van koppelingen

Maak je gebruik van een van onze koppelingen met salarispakketten? Dan kan je voor het pakket dat jij gebruikt gemakkelijk de benodigde verloningsgegevens uitdraaien via een daarvoor bestemde rapportage. Op die manier heb je alle data om de medewerkers te kunnen verlonen.