Nieuwsberichten toevoegen

Nieuwsberichten voor medewerkers publiceren

🖥 Ga naar Shiftbase

In Shiftbase is het mogelijk om gemakkelijk nieuwsberichten te versturen naar medewerkers van afdelingen of vestigingen binnen jouw bedrijf. Op deze manier kun je aankondigingen en/of bestanden delen in een handomdraai.

Inhoud

Veiligheid

Nieuwsbericht toevoegen

Nieuwsbericht wijzigen en verwijderen

Veiligheid

🖥 Ga naar Shiftbase

Om ervoor te zorgen dat medewerkers nieuwsberichten kunnen plaatsen en bekijken, dien je medewerkers hiervoor de juiste toegangsrechten te geven.

Nieuwsbericht toevoegen

Om een nieuwsbericht toe te voegen ga je naar het tabblad Nieuws. Hier klik je rechtsboven op de blauwe knop + Nieuwsbericht toevoegen.

Je komt in een nieuw scherm terecht. Hier kun je de volgende gegevens invoeren.

• Titel: Titel van het nieuwsbericht.
  • Afdeling: De afdelingen voor welke het nieuwsbericht bedoeld is.
  • Bericht: Hier vul je het bericht dat je wilt delen in.
  • Bestanden: Hier kun je een bestand koppelen aan het nieuwsbericht. Deze kun je in het daarvoor bestemde veld slepen of door op selecteer bestand te klikken.
  • Verstuur bericht naar medewerkers: Wanneer dit is aangevinkt krijgen medewerkers een notificatie. Wanneer dit niet is aangevinkt krijgen de medewerkers geen notificatie maar is het nieuwsbericht wel zichtbaar in het Nieuws tabblad voor de geselecteerde afdelingen.

Als alle gegevens zijn ingevuld, dan kan er rechtsonder op de knop Verstuur notificatie/Opslaan (afhankelijk van de keuze voor een notificatie) worden geklikt om het nieuwsbericht te publiceren.

Nieuwsbericht wijzigen en verwijderen

Om een nieuwsbericht te wijzigen, open je het gewenste nieuwsbericht. Hierin kan je aan de rechterkant op het potloodje klikken. Voer je wijzigingen uit en klik op Opslaan om de wijzigingen definitief te maken.

Om een nieuwsbericht te verwijderen kan je aan de rechterkant van het gewenste bericht op het Prullenbakje klikken. Er wordt eerst nog om een bevestiging gevraagd, als je het zeker weet klik je op Ja.