Mijn profiel

Wijzig jouw persoonsgegevens

Free_Basic_Premium Plan

Als je op je profielfoto klikt is het mogelijk om onder Mijn account je persoonsgegevens te updaten. Zo kun je hier de taal aanpassen, foto uploaden en profiel bijwerken. Standaard kan een medewerker al de eigen profiel gegevens aanpassen.

Via de instellingen en toegangsrechten kun je de rechten wijzigen die betrekking hebben tot de persoonsgegevens.

• Eigen profiel aanpassen

• Eigen foto aanpassen

• Eigen profiel bekijken