Mijn berichtgevingen

Stel je gewenste notificaties in

Free_Basic_Premium Plan

Naar Shiftbase: Mijn berichtgevingen

Hier kun je instellen welke berichtgevingen jij wilt ontvangen en op welke manier.

Dit is gescheiden met de toegangsrechten. Uiteraard is dit door middel van de toegangsrechten aan te passen.

Mijn berichtgevingen (Beheerder)

Zo kun je door middel van vinkjes de volgende opties aangeven:

• Roosterwijzigingen: Met deze instelling kun je voor jezelf instellen of je een bericht ontvangt over roosterwijzigingen die plaatsvinden.

• Open diensten: Met deze instelling kun je voor jezelf instellen of je een bericht krijgt als er nieuwe open diensten zijn.

• Versturen van rooster: Met deze instelling kun je voor jezelf instellen of je een bericht krijgt als het rooster verstuurd wordt via de functie ''Verzend rooster'' in het Rooster.
  • Nieuwsberichten: Met deze instelling kun je voor jezelf instellen of je een bericht krijgt als er nieuwsbericht aangemaakt is, en de verstuur notificatie functie is aangevinkt tijdens het aanmaken van het nieuwsbericht.

• Opmerkingen bij nieuwsberichten: Met deze instelling kun je voor jezelf instellen of je een bericht krijgt als er een opmerking is geplaats bij een nieuwsbericht.

• Binnengekomen ruilverzoeken: Met deze instelling kun je voor jezelf instellen of je een bericht krijgt als er nieuwe ruilverzoeken zijn.
  • Statuswijzigingen van ruilverzoek: Met deze instelling kun je voor jezelf instellen of je een bericht krijgt als er een wijziging heeft plaatsgevonden in een bestaand ruilverzoek.

• Afgewezen ruilverzoeken: Met deze instelling kun je voor jezelf instellen of je een bericht krijgt als een ruilverzoek is afgewezen.

• Afwezigheid aanvragen: Met deze instelling kun je voor jezelf instellen of je een bericht krijgt als er nieuwe afwezigheid aanvragen zijn.
  • Rooster notificatie: Met deze instelling kun je voor jezelf instellen of en wanneer je een bericht ontvangt over je eerstvolgende dienst. Zo krijg je een herinnering via e-mail of via push-melding wanneer je eerstvolgende dienst begint.

• Vergeten te klokken: Met deze instelling kun je voor jezelf instellen of en wanneer je een herinnering krijgt als je ingeroosterd bent, maar nog niet hebt in-geklokt. Zo krijg je een herinnering via e-mail of via push-melding wanneer je volgens rooster had moeten inklokken mocht je dat vergeten zijn.

• Vergeten uit te klokken: Met deze instelling kun je voor jezelf instellen of en wanneer je een herinnering krijgt als je ingeroosterd bent, maar nog niet hebt uit-geklokt. Zo krijg je een herinnering via e-mail of via push-melding wanneer je volgens rooster had moeten uitklokken mocht je dat vergeten zijn.

Mijn berichtgevingen (Medewerker)

Als je geen beheerder bent kun je enkel een rooster notificatie en klok herinnering aanzetten.

• Rooster notificatie: Met deze instelling kun je voor jezelf instellen of en wanneer je een bericht ontvangt over je eerstvolgende dienst. Zo krijg je een herinnering via e-mail of via push-melding wanneer je eerstvolgende dienst begint.

• Vergeten te klokken: Met deze instelling kun je voor jezelf instellen of en wanneer je een herinnering krijgt als je ingeroosterd bent, maar nog niet hebt in-geklokt. Zo krijg je een herinnering via e-mail of via push-melding wanneer je volgens rooster had moeten inklokken mocht je dat vergeten zijn.

• Vergeten uit te klokken: Met deze instelling kun je voor jezelf instellen of en wanneer je een herinnering krijgt als je ingeroosterd bent, maar nog niet hebt uit-geklokt. Zo krijg je een herinnering via e-mail of via push-melding wanneer je volgens rooster had moeten uitklokken mocht je dat vergeten zijn.

Voor meer informatie over de berichtgeving instellingen klik hier.