Teamnotities

Teamnotities aanmaken en bekijken

🖥 Ga naar Shiftbase

Je kan in Shiftbase teamnotities toevoegen aan het rooster. Dit zijn gedeelde notities die per team en per dag relevante informatie bevatten.

Toegangsrechten

🖥 Ga naar Shiftbase

Via de toegangsrechten bepaal je wie teamnotities mogen bekijken en toevoegen.

⚠️ Let op: Het toegangsrecht voor het bekijken van teamnotities staat standaard aan voor medewerkers.

Team notities toevoegen

Om de team notities in het rooster zichtbaar te maken ga je naar het tabblad Rooster en klik je rechtsboven op de knop Filters. In deze lijst moet Toon teamnotities worden aangevinkt. Als dit aanstaat zie je in het werkrooster de team notitie-balk verschijnen.

Als je een teamnotitie wilt toevoegen, ga je met je muis op een vak staan. Zodra het Plus-icoon verschijnt klik je hierop. Hierdoor opent er een tekst veld waar je de notitie kunt invullen. Hierna kan je de notitie opslaan op de blauwe knop Opslaan te klikken.