Reacties plaatsen

Reageren op een nieuwsbericht

🖥 Ga naar Shiftbase

Je kan gemakkelijk reageren op gepubliceerde nieuwsberichten in Shiftbase. Zo kan je bijvoorbeeld laten weten wat je van een geplaatst bericht vindt.

Inhoud

Veiligheid

Reactie plaatsen

Veiligheid

🖥 Ga naar Shiftbase

Om ervoor te zorgen dat medewerkers reacties kunnen plaatsen en bekijken, dien je medewerkers hiervoor de juiste toegangsrechten te geven.

Reactie plaatsen

Wanneer je een reactie wilt plaatsen op een nieuwsbericht, klik je op het gewenste bericht. Onder het bericht kan je in het tekst vak jouw reactie schrijven en onderin op de blauwe knop Reactie toevoegen klikken.