Medewerkersnotities

Bestanden en notities

Basic_Premium Plan

Met Shiftbase kunt u notities toevoegen aan uw medewerkers om bepaalde informatie bij te houden, die alleen u als manager mag zien en bewerken.

Inhoud
Notities toevoegen

Notifies verwijderen

Voor het toevoegen van notities ga je naar het tabblad Medewerkers.
Hier klik je op de naam van een medewerker waarvan je de notities wilt beheren.

Op het tabblad Overzicht zie je het onderdeel Persoonlijke notities.

Notitie toevoegen

Je kunt notities toevoegen door op de knop Notitie toevoegen te klikken. Vul hier de gegevens in van de notitie en klik op Opslaan.

Notitie verwijderen

Je kunt een notitie verwijderen door achter een geplaatste notitie, op de zwarte prullenbak knop te klikken.