Medewerkers importeren

Medewerkers importeren via CSV

🖥 Naar Shiftbase

Het is mogelijk om al je medewerkers in één keer toe te voegen aan Shiftbase door middel van een import. Dit kan je doen met een CSV-bestand. Je kan er ook voor kiezen om medewerkers handmatig toe te voegen.

Importeren

Ga naar het tabblad Medewerkers en klik hier rechtsboven op het pijltje bij de blauwe knop + Medewerker toevoegen, vervolgens klik je op CSV medewerker import.

Vanuit dit scherm kan je een voorbeeld CSV-bestand downloaden. Op de eerste regel van dit bestand staan de veldnamen die opgegeven kunnen worden. Vul de gegevens zo compleet mogelijk in om zo goed mogelijk de medewerkers op te voeren.

Email:
Met dit adres kan de medewerker inloggen in Shiftbase

Voornaam: Voornaam van de medewerker

Achternaam: Achternaam van de medewerker

Contract: Contracttype, standaard alleen Nul uren en Vaste uren. Klik hier om naar Shiftbase te gaan en te kijken welke types er beschikbaar zijn.

Team: Het standaard team van de medewerker

Datum in dienst: Datum indiensttreding van de medewerker

Telefoon: Telefoonnummer van de medewerker

Mobiel: Mobiele telefoonnummer van de medewerker

Noodnummer: Noodnummer van de medewerker

Adres: Straat van de medewerker

Stad: Woonplaats van de medewerker

Postcode: Postcode van de medewerker

Geboortedatum: Geboortedatum van de medewerker

Geboorteplaats: Geboorteplaats van de medewerker

Nationaliteit: Nationaliteit van de medewerker

Paspoortnummer: Paspoortnummer van de medewerker

Roosternotitie: Roosternotitie voor de medewerker

BSN: Burger service nummer van de medewerker

Bankrekeningnummer: IBAN van de medewerker

Personeelsnummer: Personeelsnummer van de medewerker

Functie: Functie van de medewerker

Startdatum: De datum waarop er gebruik gemaakt gaat worden van Shiftbase

Einddatum: Einddatum van het contract, leeg als er geen einddatum is

Salaris: Het bruto uurloon van de medewerker. Dit wordt niet gebruikt voor de verloning, maar voor berekeningen zoals budgettering en salarisindicaties.

Beschrijving: Omschrijving in het contract van de medewerker

Contract uur maandag: Aantal vaste contracturen op maandag

Contract uur dinsdag: Aantal vaste contracturen op dinsdag

Contract uur woensdag: Aantal vaste contracturen op woensdag

Contract uur donderdag: Aantal vaste contracturen op donderdag

Contract uur vrijdag: Aantal vaste contracturen op vrijdag

Contract uur zaterdag: Aantal vaste contracturen op zaterdag

Contract uur zondag: Aantal vaste contracturen op zondag

⚠️ Let op: Velden met een ✱ zijn de minimaal verplichte velden voor een succesvolle CSV-import.