Lightspeed L series koppeling

Lightspeed L Series koppeling (voorheen Lightspeed Restaurant)

Basic_Premium Plan

Indien je gebruikt maakt van het POS systeem Lightspeed L Series kun je ervoor kiezen om een koppeling met je Lightspeed L Series account op te zetten vanuit je account bij ons.

Deze koppeling doet een drietal dingen voor je:

• De omzet wordt iedere 15 minuten vanuit Lightspeed geïmporteerd in je account bij ons, je kan zelf aangeven of deze omzet moet worden geïmporteerd inclusief óf exclusief BTW.
  • Kloktijden importeren van uw medewerkers.

Aanmaken Lightspeed L Series koppeling

Een koppeling met Lightspeed Series kun je zelf aanmaken, dit gaat op de volgende manier:

• Allereerst ga je naar de instellingen (tandwiel rechtsboven).

• Vervolgens klik je linksboven op App center.

• Hier klik je op Lightspeed L Series V2.

• Vervolgens klik je hier op de groene knop +Voeg een Lightspeed L Series V2 koppeling toe.

• Vervolgens wordt je doorverwezen naar de Lightspeed login pagina. Hier vul je je Lightspeed gegevens in.

• Hier geef je de koppeling een naam en vul je het e-mailadres voor berichtgeving in. Ook kun je hier aangeven of je de omzet import inclusief of exclusief BTW wilt.

Instellen Lightspeed L Series koppeling

Het instellen van de koppeling met je Lightspeed L Series account is zo gebeurd en gaat volgens de onderstaande stappen:

• Ga in je account naar Instellingen en kies voor App center in het linker menu.

• Hier vind je nu een vak voor Lightspeed L Series, met Geïnstalleerd eronder.

• Klik op de optie Wijzig koppeling aan de rechterkant, je wordt nu doorgestuurd naar de koppel pagina voor je koppeling.

• Op de koppelpagina kun je voor elke afdeling (vloer) die bekend is binnen je Lightspeed L Series account aangeven wat de overeenkomstige afdeling is binnen je account bij ons. Het is ook mogelijk meerdere vloeren naar dezelfde afdeling te laten verwijzen indien gewenst.

• Nadat je alles naar wens hebt ingesteld klik je op opslaan, het instellen van de koppeling is nu voltooid

Import omzetgegevens

De eerste functionaliteit die de Lightspeed L Series koppeling met zich meebrengt is het importeren van de dagomzet uit Lightspeed L Series. Zoals reeds vermeld kan de omzet worden geïmporteerd met en zonder BTW. Vergeet dus niet aan te geven wat voor soort import je wilt hebben voor je koppeling met Lightspeed L Series.

De omzet wordt per 15 minuten opgehaald bij Lightspeed L Series. In verband met de mogelijkheid van correcties aan de omzet de volgende dag importeren wij iedere 15 minuten de omzet van de afgelopen twee dagen. Eventuele wijzigingen aan de omzet in Lightspeed L Series binnen een dag worden dus verwerkt in ons systeem. Indien je wijzigingen aanbrengt aan de omzet van een dag, meer dan 24 uur later krijgen wij deze wijzigingen niet meer mee.

De geïmporteerde omzet cijfers vind je vervolgens terug in het Dagboek van de desbetreffende dag in het veld Omzet.

Er kunnen kleine afwijkingen voordoen bij het importeren van de omzet. Wij ontvangen geen geaggregeerde waarden.

Kloktijden importeren

Vanuit de koppeling kunnen de kloktijden van je medewerkers geïmporteerd worden. De medewerkers vanuit je Lightspeed omgeving kun je hier koppelen. De geklokte tijden vanuit je Lightspeed kassa worden opgenomen in urenregistratie van de medewerker.

*De geklokte tijden worden om de 3 uur opgehaald vanuit je Lightspeed kassa en in de urenregistratie opgenomen.

downloads.intercomcdn.comio3102564373de631bf49d894813c69755dHC+-+YouTube+Footer+NLHeb je het antwoord gevonden?