Lightspeed G-series koppeling

Het instellen van de Lightspeed G series koppeling

Basic_Premium Plan

Indien je gebruik maakt van het POS systeem Lightspeed G series kan je ervoor kiezen om een koppeling met je Lightspeed G series account op te zetten vanuit je account bij ons.

Deze koppeling doet een tweetal dingen voor je:

• De omzet wordt iedere 15 minuten vanuit Lightspeed geïmporteerd in je account bij ons, je kan zelf aangeven of deze omzet moet worden geïmporteerd inclusief óf exclusief BTW.

• Kloktijden importeren van je medewerkers.

Aanvragen Lightspeed G series koppeling

Het aanvragen van de koppeling kan eenvoudig door te gaan naar Instellingen > App center > Gastrofix. Hier kan je dan door middel van de groene + Vraag een Gastrofix koppeling aan een aanvraag voor een koppeling doen.

Een koppeling met Lightspeed G series kan je zelf niet aanmaken, dit omdat wij bij Lightspeed G series zelf de koppeling moeten aanvragen tussen de twee accounts.
Voor het aanvragen van de koppeling hebben wij de volgende gegevens van je nodig:

• Bedrijfsnaam: Je bedrijfsnaam zoals je bekend bent bij Lightspeed G series

• Bedrijf ID

• E-mail adres: Om rapporten te verzenden

• Importeer omzet inclusief of exclusief BTW

• Naam contactpersoon

• Email contactpersoon

• Telefoon nummer

Wij regelen hierna de rest. Nadat de koppeling is aangevraagd en gerealiseerd is door Lightspeed G series brengen wij je hiervan op de hoogte. Vanaf dat moment kan je zelf de koppeling instellen.

Instellen Lightspeed G series koppeling

Het instellen van de koppeling met Lightspeed G series is zo gebeurd.
Eerst ga je naar de Instellingen > App center > Gastrofix.
Vervolgens kan je de koppeling instellen met het tweede icoon met 2 pijlen in een vierkant.

Importeren van de omzet

In het bovenste deel kunnen we de kostenplaatsen van Lightspeed G series koppelen aan de teams in Shiftbase door middel van een drop-down menu.

Importeren van de geklokte tijden

Bij het importeren van de geklokte tijden koppelen we de kostenplaats van Lightspeed G series aan de afdelingen in Shiftbase wederom via een drop-down menu.

Importeren van de medewerker

Vervolgens koppelen we ook de medewerkers voor de geklokte tijden.
Aan de linkerzijde vinden we de medewerkers zoals ze vermeld staan in de kassa.
Aan de rechterzijde koppelen we deze aan de medewerkers zoals vermeld in Shiftbase.

Nadat alle gegevens zijn verwerkt klik je links onderin op de groene knop Opslaan.

downloads.intercomcdn.comio3102564373de631bf49d894813c69755dHC+-+YouTube+Footer+NLHeb je het antwoord gevonden?