Kiosk instellingen

De instellingen voor het beheren van de Kiosk app

🖥 Naar Shiftbase

Het is in Shiftbase mogelijk om Kiosk apps aan te maken. Hiermee kunnen medewerkers gemakkelijk hun gewerkte uren klokken. Zo'n Kiosk app kan dan bijvoorbeeld getoond worden op een centrale tablet, telefoon of computer.

Klik rechtsboven in het scherm op + Kiosk om een nieuwe Kiosk toe te voegen.

• Naam: De naam van de Kiosk. Vul hier bijvoorbeeld de locatie in waar de kiosk komt te hangen.

• Klok afdeling: Selecteer de afdeling waarop geklokte registraties geplaatst moeten worden. Kies voor Volgens het rooster wanneer er geen vaste afdeling ingesteld moet worden.
⚠️ Let op: Wanneer Volgens het rooster staat ingesteld, en een medewerker staat niet op het rooster, dan wordt de registratie geplaatst op de afdeling waar de medewerker onder contract staat.
  • Toegestane teams: Selecteer hier de teams die mogen klokken op Kiosk.

• IP- restricties: Selecteer deze optie als de Kiosk alleen gebruikt mag worden vanuit een geautoriseerde locatie op basis van IP-Adres.

Zodra je de gegevens hebt ingevuld klik je op Opslaan om de Kiosk aan te maken.