Ik kan mijn medewerker niet vinden?!

In dit artikel lees je wat je moet doen als je je medewerker niet kunt vinden.

Free_Basic_Premium Plan

Als je op zoek bent naar een medewerker of een foutmelding krijgt dat de medewerker die je probeert toe te voegen al bestaat, is deze mogelijk gedeactiveerd. Klik in het menu Medewerkers op Filters rechtsboven en vink de optie Oud-medewerkers aan.

Om de medewerker weer te activeren, klik je op de drie puntjes naast de gedeactiveerde medewerker en selecteer je Activeer medewerker.

Een andere optie kan zijn dat je medewerker zich verstopt in een van de gearchiveerde teams of locaties die je ooit hebt gebruikt. Je kunt dit eenvoudig controleren door naar Instellingen te gaan en op Organisatie te klikken. Als je klikt op Inactieve items tonen, zie je alle gedeactiveerde locaties en kun je ze weer activeren. De medewerkers die actief waren op deze locaties worden nu weer getoond in de Medewerkerslijst.

💡Tip: Als je je medewerker nog steeds niet kunt vinden en hulp nodig hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via info@shiftbase.com.