Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Free_Basic_Premium PlanJe kan je wachtwoord gemakkelijk wijzigen door in je account rechtsboven op je profielfoto te klikken en te kiezen voor Mijn Login. Op deze pagina kan je een nieuw wachtwoord instellen.

⚠️ Let op: Je wachtwoord moet ten minste 10 tekens lang zijn, ten minste één cijfer en één speciaal teken bevatten en uit een combinatie van hoofdletters en kleine letters bestaan.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving

downloads.intercomcdn.comio29446725619f3b987079e8384f11f949cYouTube