Hoe kan ik mijn rooster synchroniseren met mijn agenda?

In dit artikel lees je hoe je jouw rooster kunt synchroniseren met je agenda.

Basic_Premium Plan

Om je agenda te synchroniseren met Shiftbase, klik je op het pijltje van de knop Dienst toevoegen helemaal rechtsboven in het rooster en kies je in de lijst voor Agenda synchronisatie.

Voer in het scherm de naam in en selecteer welke gegevens je wilt synchroniseren:

• Rooster
    • Bereik - Hier kun je kiezen of je je eigen rooster of alle roosters wilt synchroniseren. Selecteer vervolgens de afdeling(en) waarvan je de roosters wilt importeren.
  • Agenda - Hier kies je of je feestdagen en evenementen wilt importeren.
  • Afwezigheid - Je kunt alle afwezigheden of alleen je eigen afwezigheden importeren en selecteren welke soorten afwezigheden in welke status in je agenda moeten verschijnen.

Klik dan op Opslaan en je krijgt een ".ics" link die je kunt kopiëren naar je favoriete agendasoftware.

Wil je meer weten over Agenda Synchronisatie? Klik dan hier.