Hoe exporteer ik mijn gegevens?

In dit artikel lees je hoe je je gegevens kunt exporteren.

Basic_Premium Plan

Als je bepaalde gegevens uit Shiftbase wilt exporteren, kun je daarvoor ons tabblad Rapportages gebruiken. De rapportages kunnen worden geëxporteerd in Excel- of CSV-formaat.

Om een rapportage uit te voeren, klik je op het tabblad Rapportages linksboven op het Rapportage dashboard, waarna je in de lijst de gewenste rapportage selecteert. In het  menu linksboven voer je de periode in en kies je de juiste filters voor je export. In het menu rechtsboven kun je sommige statistieken groeperen per dag, week of totaal.

Je kunt in deze balk ook de kolommen selecteren of deselecteren die je wilt exporteren. Vergeet niet op de knop Rapportage aanvragen te klikken als je klaar bent.

Als je meer wilt weten over de rapportages en hoe je ze kunt gebruiken klik dan hier.