Dienst wijzigen & verwijderen

Ingeroosterde diensten wijzigen

Inhoud

Dienst wijzigen

Dienst kopiëren

Dienst verplaatsen

Dienst verwijderen

Dienst wijzigen

Wanneer je een ingeplande dienst wilt wijzigen, ga je in het rooster op de dienst staan die je wilt wijzigen. Klik hier op het Potlood om de wijzigingen aan te brengen.



Wanneer het een herhalende dienst betreft kun je ervoor kiezen Wijzig alleen deze dienst of Wijzig alle toekomstige diensten.


Dienst kopiëren

Om een dienst te kopiëren sleep je met de muis de dienst naar een andere dag of medewerker. Vervolgens kies je voor het linker kopieer-icoontje om de dienst direct te kopiëren.


Dienst verplaatsen

Om een dienst te verplaatsen sleep je met de muis de dienst naar een andere dag of medewerker. Vervolgens kies je voor het rechter verplaats-icoontje om de dienst gemakkelijk te verplaatsen.


Dienst verwijderen

Wanneer je een ingeplande dienst wilt verwijderen, ga je in het rooster op de dienst staan die je wilt weggooien. Klik hier op het Prullenbakje om de dienst te verwijderen.

Als je hierop klikt komt het scherm naar voren waarop wordt gevraagd of je de dienst wilt verwijderen. Je kan hier ook aanvinken of je een notificatie wilt versturen naar de betreffende medewerker.



Wanneer het om een herhalende dienst gaat krijg je de mogelijkheid voor Verwijder alleen deze dienst of Verwijder alle herhalende diensten.




Heb je het antwoord gevonden?