Werkrooster printen

Het werkrooster kan geprint worden

🖥 Ga naar Shiftbase

Je kan vanuit Shiftbase gemakkelijk het rooster uitprinten, zodat je deze bijvoorbeeld kunt ophangen. Ga hiervoor naar het tabblad Rooster. Klik hier rechtsboven op het Pijltje in de blauwe knop Dienst toevoegen. Vervolgens klik je op Rooster printen.

Wanneer je hierop klikt komt onderstaand scherm naar voren. Vanuit hier kan je kiezen het rooster uit te printen op afdelingsniveau of medewerkersniveau. Dit doe je door het tabblad Afdeling of Medewerker te selecteren.

In het afdeling-rooster zie je achter een medewerker alleen de diensten per afdeling staan. Eventuele diensten binnen andere afdelingen zijn terug te vinden in het rooster van de andere afdeling(en).

In het medewerker-rooster zie je achter een medewerker alle diensten staan van alle geselecteerde afdelingen.

Klik op de blauwe knop Print om het rooster uit te laten printen vanaf je computer.