Wat zijn taken?

In dit artikel lees je wat taken in Shiftbase zijn en hoe je ze maakt.

Premium Plan

Taken zijn activiteiten of handelingen die voltooid moeten worden als onderdeel van het dagelijks leven of werk, zoals de deur op slot doen, schoonmaken of een levering ontvangen. Je kunt Taken toevoegen aan een bestaande dienst zodat je medewerkers weten dat ze in deze dienst nog moeten denken aan het uitvoeren van hun Taak.

Je kunt een taak toevoegen door naar Rooster > Diensten/Teams > Nieuw diensttype > Geavanceerde instellingen tonen > Taak > Opslaan te gaan.

Bezigmetopnemen2024-04-10105218-ezgif.com-video-to-gif-converter

De taak kan dan worden gepland over een dienst, de tijd van de taak wordt niet gekopieerd naar de urenregistratie.

Als je meer wilt weten over het plannen van diensten, klik dan hier.