Wat zijn de mogelijkheden met de mobiele app?

Free_Basic_Premium Plan

Er zijn een paar verschillen tussen het gebruik van de app door medewerkers en het gebruik ervan door managers.

Als manager kun je afwezigheden toevoegen en goedkeuren, gewerkte uren toevoegen, bewerken en goedkeuren. Uiteraard kun je ook de roosters van alle medewerkers bekijken.

Medewerkers zullen minder opties hebben in de app, dit hangt af van welke toegangsrechten je de medewerkers geeft.

De Toegangsrechten kunnen worden aangepast via Instellingen.

De volgende artikelen geven meer informatie over deze onderwerpen.

Mobiele app

Toegangsrechten

downloads.intercomcdn.comio29446725619f3b987079e8384f11f949cYouTube