Waar kan ik Nieuws zien in de mobiele app?

In dit artikel lees je waar je de nieuwsberichten in de mobiele app kunt vinden

Free_Basic_Premium Plan

Als je werkgever jou en je team wil informeren over bepaalde zaken, dan hebben ze de mogelijkheid om Nieuwsberichten te versturen. Deze kunnen worden bekeken in de mobiele app.

Nieuwsberichten bekijken en hierop reageren

Om toegang te krijgen tot het nieuws klik je op Meer en selecteer je Nieuws.

De pagina toont een overzicht van alle geplaatste nieuwsberichten. Het overzicht toont alleen de eerste paar regels van het nieuwsbericht. Door op een nieuwsbericht te tikken, kun je het hele nieuwsbericht lezen.

Hier kun je ook eventuele documenten bekijken die bij het nieuwsbericht zijn gevoegd. Als je reacties op een nieuwsbericht mag plaatsen, kun je dat hier doen door te klikken op de regel Wees de eerste om te reageren (of als er al een reactie staat Voeg een reactie toe) onder het nieuwsbericht.