Waar kan ik mijn Teamrooster vinden in de Mobiele app?

In dit artikel lees je waar je je Teamrooster kunt vinden in de Mobiele app.

Free_Basic_Premium Plan

Als je de toegangsrechten hebt om je teamrooster in Shiftbase te bekijken, kun je het eenvoudig openen via de mobiele app. Navigeer naar Menu > Rooster > klik op Team bovenin je scherm:

💡Tip: Boven het Team kun je ook de afdeling selecteren waarvoor je het rooster wilt zien.