Rooster kopiëren

In dit artikel lees je hoe je jouw rooster kunt kopiëren naar de volgende week.

Premium Plan

In Shiftbase kun je snel een hele week/dag rooster dupliceren met slechts een paar klikken, waardoor het gemakkelijk is om enkele dagen of een gehele week te dupliceren en je kostbare tijd en moeite bespaart. Deze templates overschrijven alle diensten die je eerder had gepland voor de geselecteerde tijdlijn.

Inhoud

Rooster kopiëren

Toegangsrechten

Rooster kopiëren

Om een kopie van het rooster te maken, navigeer je naar het tabblad Rooster en open je de week- of dagweergave linksboven.

Let op: Het is niet mogelijk om een volledige maand te kopiëren.

Van hieruit kun je overschakelen naar de week/dag die je wilt kopiëren.

Daarna kun je klikken op de knop Kopieer rechtsboven in je scherm.

Je krijgt nu een venster te zien met de week/dag waarvandaan je kopieert en de week waarnaar je kopieert. Bovenaan de pagina kun je de diensttypes selecteren die je wilt kopiëren naar de volgende week. Als je de juiste datum en typen hebt geselecteerd, druk je op Kopieer rooster.

copy schedule

Je ziet nu het gekopieerde schema op de week/dag waarnaar je het hebt gekopieerd.

❗Let op: We kunnen het kopiëren van een rooster niet terugdraaien met één muisklik, dus zorg ervoor dat je de juiste week/dag hebt geselecteerd voordat je een heel rooster kopieert.

Toegangsrechten

Om de functie Kopieer rooster te kunnen gebruiken heb je de volgende rechten nodig onder Instellingen > Veiligheid.