Rapportage: Toegangsrecht-groepen

In dit artikel lees je wat de rapportage Toegangsrecht-groepen inhoudt.

Premium Plan

Met deze rapportage heb je inzicht in de rechten en afdelingen van al je medewerkers.

Filters binnen deze rapportage

• Periode: De periode waarvan je de gegevens wilt ophalen.
  • Team: Het team (of de teams) waarvan je de gegevens op wilt vragen.
  • Medewerker: De specifieke medewerker waarvan je de gegevens op wilt vragen.
  • Afdeling: De afdeling(en) waarvoor je dit rapport wilt opvragen.
  • Contractafdelingen: De contractafdeling(en) waarvan je de gegevens wilt opvragen.
  • Kolommen: De kolommen die je wilt zien in de rapportage.

Deze zijn standaard allemaal geselecteerd. Als je op het selectievakje voor de kolom klikt, worden ze uit het rapport verwijderd en niet getoond.

Kolommen

• Gebruikers-id: Het ID van de medewerker bepaald door Shiftbase.
  • Personeelsnr.: Het personeelsnummer van de medewerker.
  • Voornaam: De voornaam van de medewerker.
  • Tussenvoegsel: Het tussenvoegsel van de medewerker.
  • Achternaam: De achternaam van de medewerker.
  • Locatie: De locatie waar de medewerker actief is.
  • Afdeling: De afdeling waar de medewerker actief is.
  • Groep: De toegangsrecht-groep waar de medewerker onder valt.