Piggy koppeling

Het opzetten van de Piggy koppeling

downloads.intercomcdn.comio2953655564922357157f540fbec8423e9Premium

Indien je gebruik maakt van het online spaarsysteem Piggy kun je ervoor kiezen om een koppeling met je Piggy account op te zetten vanuit je account bij ons.

Deze koppeling zorgt ervoor dat voor elk gewerkt uur spaarpunten worden berekend in Piggy.
Dit wordt elke dag gesynchroniseerd.*

Aanmaken Piggy koppeling

Het aanmaken van de Piggy koppeling kan eenvoudig gedaan worden door te gaan naar Instellingen > App center > Piggy. Hier kan je doormiddel van de groene knop + Voeg een Piggy koppeling toe de koppeling aanmaken.

Vervolgens vul je jouw Klant identificatie en Client secret in. Deze zijn te aan te maken via de koppeling pagina binnen je Piggy account.

Wanneer je dit hebt opgeslagen kun je de koppeling een naam geven en een vestiging selecteren.
Daarnaast heb je nog de optie nieuw aangemaakte medewerkers binnen Shiftbase automatisch toe te voegen in je Piggy omgeving. Klik vervolgens op Opslaan.

Instellen Piggy koppeling

Wanneer bovenstaande is voltooid kom je uit bij de instellingen van de koppeling. Hier kun je de medewerkers van Shiftbase (rechts) handmatig koppelen met de medewerkers van Piggy (links).

Wanneer alle medewerkers gekoppeld zijn klik je op Opslaan links onderin. Hiermee is de Piggy koppeling ingesteld.

*Wijzigingen in de urenregistratie van een medewerker in Shiftbase worden tot 30 dagen terug gesynchroniseerd met Piggy. Dit houdt in, dat in deze periode de spaarpunten dan worden aangepast. Buiten deze periode vindt er geen synchronisatie plaats.