Oneteam koppeling

Het opzetten van de Oneteam koppeling

downloads.intercomcdn.comio3104263780b19da8e2bc90a6d654883e8Premium

Als je Oneteam gebruikt kun je ervoor kiezen om vanuit je Shiftbase account een integratie toe te voegen met jouw Oneteam account.

Wat deze koppeling doet, is het synchroniseren van medewerker, rooster en verjaardag gegevens van Shiftbase naar Oneteam.

Naamloos Oneteam NL-1

Aanvragen van de Oneteam koppeling

Het aanvragen van de Oneteam koppeling kan eenvoudig worden gedaan door te gaan naar Instellingen > App center > Oneteam. Hier kun je de koppeling aanvragen door op de groene knop + Vraag een Oneteam koppeling aan te klikken.

Nadat je op de aanvraagknop hebt geklikt, verschijnt er nu een formulier. Door dit formulier in te vullen wordt de aanvraag verzonden.