MplusKASSA koppeling

MplusKASSA koppeling instellen

Basic_Premium Plan

Indien je gebruik maakt van het POS systeem MplusKASSA kan je ervoor kiezen om een koppeling met je MplusKASSA account op te zetten vanuit je account bij ons.

Deze koppeling doet een tweetal dingen voor je:

• De omzet wordt iedere 15 minuten vanuit MplusKASSA geïmporteerd in je account bij ons, je kan zelf aangeven of deze omzet moet worden geïmporteerd inclusief óf exclusief BTW.

• Kloktijden importeren van je medewerkers.

Aanvragen MplusKASSA koppeling

Het aanvragen van de koppeling kan eenvoudig door te gaan naar Instellingen > App center > MplusKASSA. Hier kan je dan door middel van de groene knop + Vraag een MplusKASSA koppeling aan een aanvraag voor een koppeling doen.
Wij regelen hierna de rest. Nadat de koppeling is aangevraagd en gerealiseerd is door MplusKASSA brengen wij je hiervan op de hoogte. Vanaf dat moment kan je zelf de koppeling instellen.

Een koppeling met MplusKASSA kan je zelf niet aanvragen, dit omdat wij bij MplusKASSA zelf de koppeling moeten aanvragen tussen de twee accounts.
Voor het aanvragen van een koppeling hebben wij de volgende gegevens van je nodig:

• Je account naam bij MplusKASSA.

• Contactpersoon, telefoon nummer en e-mail adres gegevens ter verificatie vanuit Mplus.

Instellen MplusKASSA koppeling

Het instellen van de koppeling met MplusKASSA is zo gebeurd.
Eerst ga je naar de Instellingen > App center > MplusKASSA.
Vervolgens kan je de koppeling instellen met het tweede icoon met 2 pijlen in een vierkant.

Importeren van de omzet

In het bovenste deel kunnen we de kostenplaatsen van Mplus koppelen aan de teams in Shiftbase door middel van een drop-down menu.

Importeren van de geklokte tijden

Bij het importeren van de geklokte tijden koppelen we de kostenplaats van Mplus aan de afdelingen in Shiftbase wederom via een drop-down menu. Hier kan ook gekozen worden voor automatisch voor als medewerkers op verschillende afdelingen zijn ingepland in Shiftbase.

Koppelen van de medewerkers

Vervolgens koppelen we ook de medewerkers voor de geklokte tijden.
Aan de linkerzijde vinden we de medewerkers zoals ze vermeld staan in de kassa.
Aan de rechterzijde koppelen we deze aan de medewerkers zoals vermeld in Shiftbase.

Nadat alle gegevens zijn verwerkt klik je links onderin op de groene knop Opslaan.