Mobiele app: Medewerkers

Medewerkersgegevens makkelijk inzien

Op dit tabblad kun je, indien ingevuld, de volgende gegevens bekijken van je collega's: telefoonnummers, adres en het e-mailadres.

Medewerker (Planner)

Als planner heb je behalve inzicht in de basis gegevens ook inzicht in de volgende gegevens van de medewerker.

• Rooster: Bekijk per week het rooster van de medewerker. Je kan hier ook een rooster toevoegen door rechts bovenin op de blauwe + knop te drukken.

• Urenregistratie: Bekijk per week de urenregistratie van de medewerker. Je kan hier ook een urenregistratie toevoegen door rechts bovenin op de blauwe + knop te drukken. Je kan hier ook de uren van de medewerker wijzigen en keuren door op de urenregistratie te drukken.

• Afwezig: Bekijk een overzicht van de afwezigheden van de medewerker evenals het verlofsaldo. Ongekeurde aanvragen kun je keuren door op de aanvraag te drukken. Je kunt hier ook een afwezigheid toevoegen door rechts bovenin op de blauwe + knop te drukken.
  • Plus/minus-uren: Bekijk een overzicht van de plus-min van de medewerker. Je kan hier geen verder acties doen.

• Beschikbaarheid: Bekijk per week de beschikbaarheid van de medewerker. Door op een dag te drukken kun je de beschikbaarheid toevoegen/wijzigen. Beschikbaarheid kan ook toegevoegd worden door rechts bovenin op de blauwe + knop te drukken.
  • Bestanden: Hier kun je de persoonlijke bestanden van de medewerker inzien, toevoegen en bewerken. Door op de + knop te drukken kun je een nieuw bestand toevoegen. Door op een bestaand bestand te drukken kun je deze wijzigen en/of downloaden.
  • Notities: Hier kun je de persoonlijke notities van de medewerker inzien. Door rechts bovenin op de + knop te drukken kun je een nieuwe persoonlijke notitie toevoegen.
  • Persoonsgegevens: Door bovenin op de naam van de medewerker te drukken kun je de persoonsgegevens inzien. Door rechts bovenin op het potlood icoon te drukken kun je deze wijzigen.

⚠️ Let op: Wanneer je als werkgever hebt aangegeven dat er geen medewerkers gegevens mag worden bekeken is deze optie niet beschikbaar voor je medewerkers.