Mobiele app: In- & uitklokken

Gewerkte uren klokken met de mobiele telefoon

Basic_Premium Plan

Om gewerkte uren te klokken met een mobiele telefoon kan de app worden gebruikt.

Inklokken

Als je bent ingelogd in de app zie je bovenin een widget met de groene knop Inklokken. Als je daar op drukt heb je vervolgens de volgende opties:

• De afdeling waarop je dient in te klokken kun je selecteren.
  • Het team waarop je dient in te klokken kun je selecteren.
  • De dienst waarop je dient in te klokken kun je selecteren.
  • Jouw GPS locatie, deze kan enkel opgevraagd worden mits je hier toestemming voor hebt gegeven. Het kan zijn dat je werkgever een GPS restrictie heeft ingesteld, hiervoor moet je op de aangegeven locatie zijn om in te kunnen klokken.
  • Door op de groene Inklokken knop te drukken wordt je ingeklokt.

In- en uitklokken 1

Uitklokken

Als je wilt uitklokken open je de app en klik je in het Dashboard bovenin weer op Uitklokken.
De groene balk Inklokken is nu vervangen door de rode balk Uitklokken. Als je klikt op uitklokken krijg je een tweede menu te zien waarop je het team en de gewerkte dienst selecteert. Wanneer je op het notitie veld drukt kun je de notitie invullen en ook eventuele vrije velden invullen.

In- en uitklokken 2-1