Mijn rooster in de mobiele app

In dit artikel lees je hoe je jouw rooster kunt bekijken en gebruiken in de mobiele app

Free_Basic_Premium Plan

In de mobiele app kun je net als in de webapplicatie je eigen rooster bekijken en ook bepaalde functies gebruiken, afhankelijk van het pakket van Shiftbase. Je rooster is altijd voor je beschikbaar.

Inhoud

Mijn rooster

Mijn team

Open diensten

Mijn rooster

Als je onderaan naar het tabblad Rooster navigeert, zie je alle diensten die je voor de geselecteerde week moet werken. Bovenaan de pagina kun je kiezen welke week je wilt bekijken.

Je kunt op een dienst klikken om de details van de dienst te zien. Hier heb je ook de optie om een dienst te ruilen. Als je meer wilt weten over het ruilen van je dienst, klik dan hier.

Mijn team

In het Teamoverzicht kun je de dagindeling voor een afdeling bekijken. Je kunt het team bekijken door erop te klikken bovenaan je pagina.

Hier zie je de collega's die op de geselecteerde dag op die afdeling werken. Als je op een dienst klikt, kun je de details van die dienst bekijken.

Open diensten

In het tabblad Open diensten kun je alle open diensten bekijken die door je planner zijn geplaatst. Als je hiervoor bent uitgenodigd, kun je hier op elk moment op reageren.

Wil je weten hoe? Klik dan hier.