Mijn bestanden

Bekijk en beheer jouw bestanden

Basic_Premium Plan

Bestanden kunnen worden toegevoegd aan het account van de medewerker. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om zaken als contract, ID-kaart, paspoort of rijbewijs digitaal op te slaan. Ook ziekteverklaringen kunnen worden geüpload om ingezien te worden door planners en/of managers.

Inhoud:

Bestand toevoegen

Bestand wijzigen

Bestand verwijderen

Bestand toevoegen

Door rechtsboven op je profiel te klikken gevolgd door Mijn bestanden vind je een overzicht van al je bestanden.

Voor bestanden van een andere medewerker kun je, mits je hiervoor de rechten hebt, via het tabblad Medewerkers klikken op de betreffende naam hierdoor kom je in het Overzicht terecht.

Door op Bestand toevoegen te klikken kun je nieuwe bestanden toevoegen.

Hier geef je het bestand een Titel en Omschrijving. De Vervaldatum is de datum waarop het document niet meer geldig is. Denk hierbij aan een rijbewijs dat geldig is tot een bepaalde dag. Mocht je de rechten hiervoor hebben kun je ook aanvinken of het bestand Zichtbaar voor de medewerker is. Wanneer je dit hebt ingevuld klik je op Opslaan.

💡Tip: Je kunt berichtgevingen instellen voor bestanden die verlopen, zodat je altijd op de hoogte bent van gegevens die binnenkort verlopen.

Bestand wijzigen

Wanneer je een bestand wilt wijzigen klik je op het potlood achter het bestand. Hier kun je het bestand wijzigen, klik vervolgens op Opslaan.

Bestand verwijderen

Klik rechts van het bestand op de Prullenbak knop. Het bestand wordt verwijdert na jouw bevestiging.