Kan ik medewerkers toevoegen zonder e-mail?

In dit artikel lees je of en hoe je medewerkers kunt toevoegen zonder e-mail.

Free_Basic_Premium Plan

Het is belangrijk om te weten dat je medewerkers kunt toevoegen zonder e-mail. Navigeer hiervoor gewoon naar het menu Medewerkers en klik op de knop Medewerker toevoegen.

Je kunt nu alle gegevens invullen behalve het e-mailadres en de medewerker opslaan.

❗Let op: De medewerker kan niet worden uitgenodigd voor Shiftbase of meldingen ontvangen totdat een e-mail is toegevoegd aan het account. De e-mail kan altijd later worden toegevoegd.

Als je later een e-mail aan de Medewerker wilt toevoegen, kun je dit doen door op de naam van de Medewerker te klikken en naar het sub tabblad Wijzig te gaan. Vul hier de e-mail in en sla onderaan de pagina op.

Als je meer wilt weten over het wijzigen van medewerkers, klik dan hier.