Hoe voeg ik een afwezigheid toe?

Basic_Premium Plan

Medewerkers kunnen vanwege allemaal redenen afwezig zijn. Het registreren van deze afwezigheid kan op een aantal verschillende manieren.

• De medewerker kan dit zelf indienen via de mobiele app. Er komt dan een aanvraag voor afwezigheid. Deze kan vervolgens af-/goedgekeurd worden door bijv. de planner.

• De medewerker kan via het tabblad Rooster rechtsboven op het witte pijltje in de blauwe knop + Beschikbaarheid klikken. Hier kies je vervolgens voor Afwezigheid.

• Als beheerder ga je naar het tabblad Medewerkers en klik je op de gewenste medewerker. Hier ga je naar Afwezigheid en klik je op + Afwezigheid toevoegen.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving

downloads.intercomcdn.comio3241761347a515083481b616921cd31d7HC+-+YouTube+Footer+NL