Hoe kan je de donkere modus aanzetten in de mobiele app

In dit artikel lees je hoe je de donkere modus kunt in- en uitschakelen.

Free_Basic_Premium Plan

In de mobiele app kun je schakelen tussen een standaard 'licht' thema en de donkere modus. Het systeem neemt altijd het thema over waarin je telefoon standaard al was ingesteld.

Als je toch wilt overschakelen van de lichte naar de donkere modus of terug, hoef je alleen maar je mobiele app te openen > Meer > Instellingen rechtsboven.

Vanaf hier kun je de donkere modus in- of uitschakelen in het menu Thema, afhankelijk van je voorkeur.

downloads.intercomcdn.comio30174041182997f72b47386cf481a4dd1HC+-+YouTube+Footer+EN