Hoe deel ik veilig wachtwoorden en tokens met Shiftbase?

In dit artikel lees je hoe je veilig wachtwoorden en tokens kunt delen met ons Support team.

Free_Basic_Premium Plan

Soms wordt je bij het aansluiten van een nieuwe koppeling of tijdens het oplossen van problemen door ons support team gevraagd om een API Token of bepaalde inloggegevens met ons te delen. Stuur deze niet per e-mail naar ons. In plaats daarvan kun je onze Password Pusher gebruiken.

Wachtwoorden en tokens delen

Als je vertrouwelijke informatie met ons wilt delen, ga dan eerst naar onze Password Pusher.

Vanaf hier heb je de optie om het wachtwoord of token in te voeren dat je wilt delen met ons support team.

Klik op de knop Genereer link (push)! onderaan de pagina.

Je krijgt dan een link te zien die je via chat of e-mail kunt delen met ons support team.

🗒️Notitie: De link kan 5 keer worden geopend door ons team en is dan niet meer toegankelijk.