Guestplan koppeling

Het opzetten en instellen van je Guestplan koppeling

Basic_Premium Plan

Waarschuwing⚠️:Het spijt ons onze gebruikers te moeten mededelen dat onze integratie met Guestplan momenteel niet beschikbaar is. We werken er actief aan om deze situatie op te lossen. Tijdens deze downtime kan het zijn dat de mogelijkheid om gegevens te importeren of exporteren tijdelijk worden beïnvloed. Onze excuses voor het ongemak en we stellen uw geduld op prijs terwijl we eraan werken om de integratie te herstellen. Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en voortgang.

Koppeling informatie

Als je het Guestplan reserveringssysteem gebruikt kan het gekoppeld worden aan Shiftbase. Met deze integratie kun je de reserveringen die je in Guestplan hebt in Shiftbase importeren. De reservering(en) worden dan getoond in de agendabalk bovenaan je rooster in Shiftbase.

Het opzetten van de Guestplan koppeling

Voor het opzetten van een Guestplan integratie kun je contact opnemen met onze Servicedesk. Zij zullen de integratie voor je aanmaken en ervoor zorgen dat je deze goed kunt gebruiken.

Wanneer de Servicedesk de integratie heeft aangemaakt, kun je de naam op de volgende manier wijzigen: Instellingen > App center > Guestplan > 1e icoontje aan het einde van de regel.

Nadat de integratie is ingesteld, kun je de mapping-pagina instellen. Je komt op de volgende manier bij de mapping instellingen: Instellingen > App center > Guestplan > klik op het 2e icoontje aan het einde van de regel.

Hier kun je aangeven welke kostenplaats in Guestplan aan welke afdeling in Shiftbase gekoppeld moet worden.

Als je dit ingesteld hebt, klik je op Opslaan links onderaan. Na het opslaan van de instellingen wordt de koppeling onmiddellijk actief. Elke 5 minuten vindt er een synchronisatie plaats tussen Guestplan en Shiftbase om de reserveringen op te halen.

Mocht je wijzigingen willen aanbrengen in de koppeling, dan kan dat als volgt.
Ga naar Instellingen > App center > Guestplan. Klik dan op het tweede symbool aan de rechterkant achter de actieve koppeling, zoals hieronder te zien is. Door op dat symbool te klikken kom je op de instellingen pagina.

⚠️ Let op: Als er meerdere reserveringen tegelijk plaatsvinden, wordt het aantal gasten bij de eerste reservering geplaatst.

downloads.intercomcdn.comio29446725619f3b987079e8384f11f949cYouTube