AnyDesk installeren voor Windows

Hoe je AnyDesk kan installeren voor Windows gebruikers

Free_Basic_Premium Plan

Om AnyDesk te installeren op je Windows PC, klik je eerst op het vraagteken in de rechterbovenhoek van Shiftbase.

Je komt vervolgens in de onderstaande pop-up. Hier klik je onder Ondersteuning op afstand, op AnyDesk (Windows).

Door op de bovengenoemde knop te klikken wordt AnyDesk gedownload.

Deze komt standaard terecht in je Download map. Vanuit hier kun je op AnyDesk klikken en dan wordt AnyDesk opgestart.

Nu is AnyDesk geopend. Je bent nu helemaal klaar voor de hulp of demonstratie van onze productspecialist! Geef jouw persoonlijke code door en ga aan de slag.