Wat is mijn login voor de mobiele app?

In dit artikel kun je zien wat je Login is voor de mobiele app.

Free_Basic_Premium Plan

Om in te loggen op je Mobiele app, gebruik je gewoon dezelfde Gebruikersnaam en Wachtwoord als je gebruikt om in te loggen op de Website.

💡Tip: Als je je gebruikersnaam (e-mail) bent vergeten, kan je manager je dat vertellen. Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je dit altijd opnieuw instellen met de knop Wachtwoord vergeten.