Waar kan ik informatie over medewerkers bekijken op de mobiele app?

In dit artikel lees je waar je jouw persoonlijke gegevens kunt bekijken

Free_Basic_Premium Plan

In de mobiele app van Shiftbase is het mogelijk om je persoonlijke informatie in te kunnen zien. Hiervoor klik je gewoon op Meer en dan Medewerkers.

In dit tabblad kun je, als de gegevens zijn ingevuld, de volgende gegevens van je collega's zien:

• Telefoonnummer
  • Adres
  • E-mailadres
  • Rooster
  • Afwezigheid
  • Notities

Als je die gegevens voor jezelf wilt bewerken, ga je naar Meer en klik je bovenaan op je eigen profiel

Hier kun je nu de informatie bewerken die wordt weergegeven aan je collega's:

⚠️Waarschuwing: Als je werkgever voor jou heeft bepaald dat je geen gegevens van andere medewerkers mag zien dan is deze optie niet beschikbaar voor je.