Urenregistratie-filters

Filters in het tabblad urenregistratie

🖥 Ga naar Shiftbase

Binnen de urenregistratie zijn er verschillende filters aanwezig. Hiermee bepaal je zelf welke gegevens je terug wilt zien in het urenregistratie-overzicht. Om de filters te wijzigen klik je rechtsboven in het scherm op de grijze knop Filters.
Urenregistratie instellingen

• Toon roosters: Alle ingeroosterde diensten worden hiermee in de urenregistratie getoond.

• Toon afwezigheden: Alle afwezigheden worden hiermee in het overzicht getoond.

• Toon alle medewerkers: Hiermee worden alle medewerkers getoond, dus ook medewerkers zonder gewerkte uren.

Status

Hiermee geef je aan welke statussen van registraties je terug wilt zien in het urenregistratie-overzicht.

Type

• Momenteel ingeklokt: Hiermee worden alle medewerkers getoond die op dit moment zijn ingeklokt.

• Geklokte uren: Alle geklokte uren worden in het overzicht weergegeven.

• Anders: Alle uren die anders dan via klokken zijn geregistreerd.

Conflicten

Door Toon enkel conflicten aan te vinken, worden alleen de uren getoond met conflicten. Denk hierbij aan dubbele diensten op een dag of een overlappende afwezigheid en urenregistratie.

Kolommen

Alle velden uit de urenregistratie kunnen naar eigen wens getoond worden in het urenregistratie-overzicht.

Vrije velden

Alle vrije velden uit de urenregistratie kunnen naar eigen wens getoond worden in het urenregistratie-overzicht.