Unitouch koppeling

Het aanmaken en instellen van je Unitouch koppeling

Basic_Premium Plan

Als je het POS-systeem Unitouch gebruikt, kun je ervoor kiezen een koppeling op te zetten tussen je Unitouch-account en je account bij ons.

Deze integratie biedt de volgende functionaliteiten:

• Importeren van omzet in je Shiftbase account meerdere keren per dag.
  • Importeren van de geklokte uren.

Aanmaken van de Unitouch koppeling

Je kunt de integratie tot stand brengen door naar Instellingen > App-center > Unitouch te gaan.

Vervolgens klik je op de groene knop + Voeg een unitouch koppeling toe.

Daarna vul je jouw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik je op Opslaan.

Configureren van de Unitouch koppeling

Na de authenticatie kom je uit in het configuratie scherm. Hier vul je de volgende gegevens in:

• Koppel naam: De naam van de koppeling.
  • E-mailadres voor import-berichtgeving: Het e-mailadres waarop de berichtgeving over de geklokte uren zal worden ontvangen.
  • Het e-mailadres waar de berichtgeving over de ingevoerde omzet(ten) zal worden ontvangen.

Instellen van de Unitouch koppeling

Wanneer de configuratie is opgeslagen, kom je automatisch bij de mapping van de koppeling. Hier kun je de volgende informatie koppelen:

• Omzet import instellingen
  • Kloktijden import instellingen
  • Klok import instellingen

De instellingen voor het importeren van de omzet bepalen welke kostenplaats in Unitouch (links) wordt gekoppeld aan welk team in Shiftbase (rechts).

De kloktijden import instellingen geven aan waar de kloktijden van elke kostenplaats in Unitouch (links) naar toe moeten in Shiftbase (rechts). Hier kun je aangeven of de kloktijden naar een specifieke afdeling binnen Shiftbase moeten gaan of dat het volgens een rooster moet gaan.

Met de Klok import instellingen koppel je de werknemers. Links heb je de medewerkers zoals ze in Unitouch bekend zijn. Aan de rechterkant kun je de bijbehorende medewerker in Shiftbase selecteren.

Als alles is ingevoerd, klik dan linksonder op de knop Opslaan en de koppeling is klaar voor gebruik.

downloads.intercomcdn.comio29446725619f3b987079e8384f11f949cYouTube