Twelve koppeling

Basic_Premium Plan

Indien je gebruikt maakt van het kassasysteem Twelve kun je ervoor kiezen om een koppeling met je Twelve account op te zetten vanuit je account bij ons.

De omzet wordt iedere 15 minuten vanuit Twelve geïmporteerd in je account bij ons.

Je kan zelf aangeven of deze omzet moet worden geïmporteerd inclusief óf exclusief BTW.

De totale omzet vanuit Twelve wordt binnen Shiftbase gekoppeld aan één enkel team.

Twelve koppeling aanmaken

Een koppeling met Twelve kun je zelf aanmaken en instellen. Hiervoor dien je een publieke sleutel en privé sleutel te gebruiken vanuit je Twelve omgeving. Een koppelnaam kun je aangeven en e-mailadres adres voor import berichtgeving.

Indien je in het bezit bent van een Twelve account kun je als volgt een koppeling opzetten vanuit jouw account bij ons:

• Ga binnen je account naar instellingen en kies vervolgens voor App center links bovenin.

Twelve NL 1
  • Klik vervolgens op Twelve en op de groene knop + Voeg Twelve koppeling toe.

Twelve NL 3

• Je hebt nu succesvol verbinding gemaakt en kun je de koppeling verder instellen door een naam en een import e-mailadres aan te geven.

Twelve NL 4

Instellen Twelve koppeling

Het instellen van de koppeling met je Twelve account is zo gebeurd en gaat volgens de onderstaande stappen:

1. Ga in je account naar Instellingen en kies voor App center.

2. Klik vervolgens op Twelve en achter de koppeling op het Wijzig koppeling icoon.

3. Op de koppel pagina kun je enkel voor alle kostenplaatsen gezamenlijk die bekend zijn binnen je Twelve account koppelen aan één team binnen je account bij ons.

Twelve NL 5
  4. Nadat je alles naar wens hebt ingesteld klik je op Opslaan. Het instellen van de koppeling is nu voltooid.

De geïmporteerde omzetcijfers vind je vervolgens terug in het Dagboek van de desbetreffende dag in het veld Omzet. Er kunnen zich kleine afwijkingen voordoen bij het importeren van de omzet. Wij ontvangen geen geaggregeerde waarden.

Twelve NL 6